Goedkope taxi

Website goedkope taxi MNC

TAXI MERLYN – NICO – CHARLIE
Uw goedkope taxi aan de Westkust en het Hinterland: Koksijde, De Panne, Veurne, Nieuwpoort, Diksmuide
Taxi MNC verzekert een dienstverlening met 6 voertuigen onder vergunning in Koksijde, De Panne, Veurne en Diksmuide.
Onze taxi komt u over deze regio ophalen aan het door u opgegeven adres en we brengen u vanzelfsprekend ook van eender welke plaats daarheen terug. Elke rit vertrekkend vanuit en/of terugkerend naar de Westkust en het Hinterland wordt door ons verzorgd. Op de bestemmingen staat uiteraard geen limiet.
Er staan ter beschikking: 2 voertuigen voor max. 4 passagiers, 1 overtuig voor max. 6 passagiers, 3 voertuigen voor max. 8 passagiers (waaronder onze Rolstoeltaxi)

Onze auto’s zijn inzake Burgerlijke Aansprakelijkheid verzekerd in het kader van bezoldigd personenvervoer (www.assurop.be)
De wagens zijn volgens de opgelegde maatstaven van de Vlaams Wetgever als taxi uitgerust met Taximeter met printer en street locator, Taxiverlichting, Vergunningskaart, ​Verzekeringsbewijs, ​Ontvangstbewijs (automatisch via printer)

Website Goedkope Taxi Xavier

Taxi Xavier

Luchthavenvervoer
Op tijd voor uw vertrek naar vakantieoorden?  Reserveer en bestel hier uw rit (heen en/of terug).

Ziekenvervoer (zittend)
Een afspraak met uw arts in het ziekenhuis? Reserveer en bestel hier uw rit.

Zakelijk vervoer
Een belangrijke afspraak die u niet mag missen? Reserveer en bestel hier uw zakelijke rit.

Goedkope taxi bellen GuidoEen taxi, luchthavenvervoer of expressdienst nodig?

Bel dan Goedkope Taxi Guido voor alle vervoer in BINNEN- en BUITENLAND ….. met wagen of minibus! 24/7, UW taxi de klok rond! Het taxibedrijf gevestigd in Hamont-achel. Kortbij Overpelt, Neerpelt, Eindhoven, Valkenswaard, Budel, Lommel, Kaulile, Cranendonck, enz… Waarom kiezen voor Taxi Guido? Wij staan voor discretie, punctualiteit & uiterst verzorgde, comfortabele wagens.

Expressvervoer en Koerierdiensten
Snel, veilig en accuraat uw goederen op de bestemming afleveren. Naast diensten als taxi & luchthavenvervoer kan u op Taxi Guido ook beroep doen als 24/24u-expressdienst.U kunt te allen tijde een koerieropdracht aanvragen, taxi Guido garandeert een onmiddellijke uitvoering van de opdracht.

Goedkope Taxi
Wij vervoeren personen in de ruimste zin van het woord. Gaande van korte taxiritten tot exclusief vervoer van en naar uw bestemming. We beschikken over een personenwagen en een 8+1 minibus.Een taxi nodig voor enkele personen, een bedrijfsuitje, vervoer naar een zakelijk diner, een feestje, … ? Taxi bestellen? Guido bellen!

Airport Service – luchthavenvervoer
Luchthavenvervoer is ook een mogelijkheid.Luchthavenvervoer In binnen- en buitenland. Tijdig op uw bestemming geraken, zonder het ongemak om(vaak dure) parking voor uw wagen te moeten voorzienop de luchthaven? Bel goedkope taxi Guido & wij verzorgen het luchthavenvervoer zodat u zorgeloos van uw vakantie kan genieten!

Taxiservice Didier

GOEDKOOP LUCHTHAVENVERVOER | LUCHTHAVEN TAXI | LUCHTHAVEN VERVOER Goedkoop luchthavenvervoer

Goedkope Taxi Didier zorgt voor een pijlsnelle en veilige taxiservice regio Gent op maat van al uw wensen ook goedkoop luchthavenvervoer naar alle luchthavens binnen Europa behoort tot de mogelijkheden aan vooraf afgesproken vast tarief altijd correct en eerlijk en beste prijs/kwaliteit binnen taxisector. Binnen de regio Gent staan wij overal binnen het kwartier, indien u echt een snelle verplaatsing wenst.

Naast mijn goedkope tarieven zelfs goedkoper dan gespecialiseerde luchthaven vervoerders die geen taxi zijn en dus ook niet zo uitgebreid verzekerd bied ik ook beste service aan dus behulpzaam met inladen en uitladen bagage op aanvraag ga ik zelfs mee tot het perron of vertrekhal luchthaven ook voor kinderen voorzie ik gratis kinderzitjes op aanvraag. Je kan ook zonder bijkomende kosten betalen met bankkaart (Bancontact, Visa of Mastercard) ook voor kleine bedragen en op aanvraag kan je ook factuur krijgen.

Als ik zelfs goedkoper ben dan welbepaald luchthavenvervoer bedrijf die beweert 70 % goedkoper te zijn dan taxi’s moet ik wel heel goedkoop zijn, goedkoper dan zogenaamde Budget taxi bij mij geen blah blah maar eerlijke, correcte taxi tarieven, vast tarief ook al staan we uren in de file wegens uitzonderlijke gebeurtenis dan doe ik alles om betere altenatieve weg te vinden met alle mogelijk hulpmiddelen dat het internet tegenwoordig aanbiedt.

Luchthaven taxi en luchthaven vervoer

Didier zelf heeft zes jaar ervaring als taxicauffeur, en heeft in die tijd heel wat klanten tevreden gesteld. Een opvallende vaststelling: wie éénmaal met Luchthaven Taxi Didier rijdt, rijdt nadien opnieuw mee. Waarom? Wij zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt, en dit met een fijne babbel en glimlach tijdens de rit. Taxi Didier Gent zorgt voor kwaliteit, door een service met een persoonlijke toets. We zijn elke dag bereikbaar van 8u tot 24u. Goedkope Taxi ook te boeken voor al uw feesten, heel de nacht bereikbaar en beschikbaar voor luchthaven vervoer bij heel vroege vlucht enkel beetje op voorhand reserveren.

Voor ritten na 24 uur buiten het weekend en feestdagen kan u best op voorhand reserveren alsook voor speciale tarieven luchthaven vervoer Contacteer ons gauw via de contactpagina van deze website.

Mobiliteit Geel taxivergunning aanvragen

Taxidiensten – vergunning aanvragen

Voor het exploiteren van een taxidienst met één of meerdere voertuigen is een vergunning vereist van het college van burgemeester en schepenen van de gemeente waar de exploitant zijn taxidienst wil exploiteren.

Eisen
Taxidiensten zijn bezoldigde vervoerdiensten van personen door middel van voertuigen met bestuurder die aan de volgende eisen voldoen: Het voertuig is, naar constructie en uitrusting, geschikt voor het vervoer van ten hoogste negen personen – de bestuurder inbegrepen – en is daartoe bestemd. Het voertuig wordt ter beschikking gesteld van het publiek, hetzij op een bepaalde standplaats op de openbare weg in de zin van het algemeen reglement op de politie van het wegverkeer, hetzij op eender welke andere plaats die niet voor het openbaar verkeer is opengesteld, en waarover de exploitant beschikt. De terbeschikkingstelling heeft betrekking op het voertuig en niet op elk van de plaatsen ervan wanneer het voertuig ingezet wordt als taxidienst, of op elk van de plaatsen van het voertuig en niet op het voertuig zelf wanneer het ingezet wordt als collectie taxidienst. De bestemming wordt door de cliënt bepaald.

Vergunning voor vijf jaar
De aanvraag voor vergunning gebeurt via een aanvraagformulier. Dat formuier kan je onderaan deze pagina downloaden. De duur van de vergunning is vijf jaar. Zij kan voor dezelfde duur hernieuwd worden. Het aantal voertuigen dat ingezet zal worden als taxidienst kan ten allen tijde gewijzigd worden, mits vraag aan het college van burgemeester en schepenen. Het stadsbestuur int momenteel nog géén belasting per vergund voertuig.

Taxivervoer Turnhout taxibelle

EFFICIËNT EN PROFESSIONEEL TAXIVERVOER
Kies voor een professionele taxichauffeur te Turnhout met Goedkope Taxi Belle
Bent u op zoek naar een taxichauffeur regio Turnhout die u veilig en met de nodige discretie naar uw bestemming brengt. Dan bent u bij Taxi Belle aan het juiste adres!
Goedkope Taxi voor bedrijven
Voor uw bedrijf verzorgen wij graag het vervoer van uw werknemers, klanten en bezoekers. We halen de personen af op het gewenste tijdstip en de verkozen plaats en brengen hen naar eender waar in België en Europa.
Afhalingen binnen- en buitenland
Ook afhalingen van personen worden door ons bedrijf uitgevoerd. We wachten onze klanten op eender welke plaats op in België of Europa.
Collivervoer
Een pakket, grote colli of brief dringend vervoeren naar een bestemmeling in België? Wij doen het met plezier voor u met onze snelle en perfect uitgeruste wagens.
Airportservice
Particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht voor airportservice naar nationale en internationale luchthavens in eigen land en gans Europa.
Evenementen
Wij zorgen voor een persoonlijke taxichauffeur uit Turnhout voor vervoer bij elk evenement. Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje? Of viert u uw verjaardag? Kies dan voor Taxi Belle!

Taxi Waas Sint-Niklaas

TAXIWAAS SINT-NIKLAAS
Goedkope Taxi Waas te Sint-Niklaas is een jong taxi-bedrijf waar we de traditionele service standaarden hoog in het vaandel dragen. Dit gaat niet ten koste van de prijs, wij gaan namelijk voor de goedkoopste prijzen in Sint-Niklaas & omstreken.
Service Wij gaan voor de volledige 5-sterren service, zoals het hoort.
Goedkope Taxi Waas is gekend voor zijn voordelige prijzen en terugkomende kortingen.
Bereikbaar 24/7 Geen uur is te vroeg of te laat. Altijd beschikbaar de klok rond, 7 op 7.

ONS DIENSTEN
TaxiWaas bied een waaier aan diensten aan ons thuisplaats is gevestigd in Sint-Niklaas,
ons activiteiten voor personenvervoer vinden dan ook vooral plaats in het Waasland en omstreken.
Voor ons luchthaven vervoer & business vervoer, kan dit over hele Benelux zijn, hoewel dit in de meeste gevallen Brussel is.
Personenvervoer Wij vervoeren u aan de beste prijs naar uw gewenste locatie.
Luchthavenvervoer Wij vervoeren u & uw bagage tijdig van en naar de luchthaven.
Business vervoer Wij verzorgen uw personeel & zakenpartners met de beste service